50++ примерни задачи и техните решения за изпита C# входно ниво.Споделете нови или вашите решения на същите.
Здравейте!Мисля, че ще е много полезна тема.Тук са решенията на доста задачи от изпит минали години в Телерик.Всички решения са мои и резултата им в bgcoder е 100 точки.Естетвено много от решенията са "инспирирани" от други решения, авторски, но доста са изцяло лични, затова и вероятно кода им не е оптимален.Както и да е, отварям тази тема, за да добавяме още и да коментираме.Всички задачи ги има със същите имена в bgcoder. Могат да се упражняват и да бъдат проверени решенията, които съм поставил тук като линкове.Съжалявам че не съм правил коментари в решенията, защото си ги решавах за себе си...сега го отчитам като грешка, но с удоволствие ще коментирам всички задачи с всеки, който има нужда.Успех на всички на изпита!
p.s. всички условия на задачите ги има в bgcoder, а самите задачи могат да бъдат намерени по имената им в търсачката в bgcoder мисля, че всички са абсолютно същите
Bit Ball new
Neurons new
Много,много благодаря!!!!Вече поста е пълен!Бих ти дал, толкова вота, колкото са моите, ако можех :)
Тази компилация на решенията дето я правиш е много удобна. Ще бъде ли прекалено ако сложиш линкове към бгкодер където се тестват.
http://pastebin.com/MDXQ787x
Ето ги и AngryFemales GPS 100/100.
Благодарение на GoShow.
А бе пичове тези задачи 5, давани в Telerik (примерно Game of Page и Bittris), са много сложни. Можете ли да ми препоръчате някакви материали или направо да им тегля чертата като не мога да ги измисля :) И да се примиря, че толкова ми е мозъчния капацитет :D