Домашно от Тема 4 Levels - илюстрация
Очакваме се нетърпение вашите илюстрации на свободна тема или варианти на "Фото Шоп" от демото.
Качвам този "шедьовър", само за да изпъкнат вашите творби повече :)
Очакваме се нетърпение вашите илюстрации на свободна тема или варианти на "Фото Шоп" от демото.
Качвам този "шедьовър", само за да изпъкнат вашите творби повече :)
Изхождайки от думичките "Blank" и "Window" се опитах да направя нещо като съчетание между лист от тетрадка и прозорец. :)
Готина заигравка с думите и добър резултат!
Благодаря! :)
П.П. The IT Crowd
аз реших да продължа колажите със Светльо. :D
Не съм по темата, но все пак е нещо. Работа с форми.
Аз също мисля, че не съм много по темата, но мисля, че в крйна сметка целта е да се научим да работим на Фотошоп и да покажем, че сме научили казаното от последната лекция! :)
Добра работа! :)
Благодаря! :) Сега виждам, че едната вежда е станала синя. :))
Някой е гледал Phlearn..
Ето го и моя Фото Шоп в галоп :))
Измъчи ме тази задача. Постигнах някакъв резултат, но определено е компромисен вариант.
Трудностите ми бяха в липсата на сянка, която да отлепи рамката от картинката с прасето и да даде дълбочина. Горе-долу знам къде би трябвало да са тези опции, но не се справих с тази задача.
Рисуването явно не ми се отдава - опитите ми с мишката и brush бяха потресаващи и много разкривени и се наложи да си адаптирам една чужда опашка. Рамката и елементите върху нея са свалените от интернет. Буквите на "шопар" са от азбука на латиница, като "Ш" е завъртяно "Е", а "П" е редактирано "Н".
За рамката пробвайте нещо такова (кропнал съм част от екрана, за да мога да го кача). Size зависи от резолюцията:
А в този случай удачно ли е да се ползва "Drop Shadow" (вместо "Bevel & Emboss")?
За вашия случай, с подходящи настройки и Drop Shadow и Bevel & Emboss и Outer Glow могат да изглеждат еднакво. Най-много контрол имаме обаче в Bevel & Emboss.
Ако целта е да има сянка на рамката само от вътрешната страна, откъм картината, без да хвърля сянка на стената, няма да стане без допълнителна маска или слой.