Домашно от Тема 5 Retouch - Нова прическа
Няма нужда от много думи. Представям ви новия вокал и соло укулеле на Extreme. More than words
Вие сте на ход!
Няма нужда от много думи. Представям ви новия вокал и соло укулеле на Extreme. More than words
Вие сте на ход!
Преди обработка:
След обработката:
Поиграх си още и успях да докарам нова прическа до колкото можах:
Преди:
След:
Доста трудно се справих с косата. Refine Mask едновременно помага и пречи :). Та къде с refine mask, къде със селектиране и изтриване, успях да стигна до този резултат :)
Аз като Cervena Fox, но не така красив! :D
неузнаваема!
Поувлякох се с разкрасяването
Новата визия има прилика с Маргарита Михнева ;)
Ето моя опит- затрудни ме доста .
Ето го и моето произведение :) . За съжаление не успях да се справя с косата. Стигам до момента в който слагам готовата маска върху снимката и до там. Седи много изкуствено и не успях да се справя с изравняването на цветове,сенки и т.н, така че да изглежда естествено. Ще съм благодарна и аз, ако на лекцията утре се разясни малко повече за това как се случват нещата. Интересува ме също как точно се наместват и различни неща, както е в моя случай - колието. Хем да седи и леко под косата, хем да не изглежда като буквално пльоснато,все едно не му е мястото там.
Доста ме затрудни тази коса... Не е много добре, но това беше най-доброто, което успях да постигна :D
Голяма играчка беше тази седмица. Колкото и интересно да бе, доста ме изтормози.
Ето например:
Преди: И след
Или това: И след напразните опити
........ коментар не грешно място, за триене*