C# Basic Септември - домашни работи
Здравейте,
начинаещ съм в програмирането на С# и се налага да отделям много време и усилия за решаването на домашните работи. Опитвам се да ги качвам редовно, спазвайки поставените срокове. Имам следните въпроси:
1. Системното решаване на домашните работи достатъчно условие ли е за самоподготовка за изпита?
2. Отделя ли се достатъчно внимание към домашните работи на курсистите от страна на лекторите с цел подобряване на обратната връзка за по-добро усвояване на лекционния материал при самоподготовка?
3. Какъв е минималният брой точки, които курсист трябва да получи на приемния изпит за ниво 0, за да може да се запише за ниво 1 on-line форма на обучение?
4. На приемния изпит курсистът може ли да ползва собствен компютър в залата?
Благодаря
Тъкмо тръгнах да отговарям и видях, че колегата a.angelov е написал всичко :) Само малко пояснения:
1. Препоръчвам дори и да сте онлайн, да ходите на подготовките за изпит на място в СофтУни. Поне други колеги, които познавам, са направили така. Започнали са от нулата и са отишли на подготовките присъствено. Присъствието на трейнър е много голям плюс, тъй като може да ви отговори на доста от въпросите, както и ако присъства и някой лектор. Ако не можете, гледайте ги онлайн, но така се губи силата на въпросите по задачите. Тогава (както каза и колегата) влиза в сила форума. Питайте за всичко, което не ви е ясно. Ще ви отговорим :)
2. *Застъпва се в първа точка*
3. Наков е казвал, че с една решена задача се минава изпита, но според мен това е преувеличено. Да кажем задача и полувина - две. Тоест 150-200 точки.
4. На изпита е силно препоръчително свой компютър, тъй като стационарните са силно ограничени.