[Exam Preparation] C# Basics September - 30.10.2014 (Exam - 25 July Morning)
Здравейте колеги,
За който не е присъствал на подготовката днес или не е успял да си препише решенията, давам линк към папката в Гитхъб профила ми, където са моите решения на задачите. Почти са идентични с кода от днес.
Ако имате някакви въпроси може да ги задавате тук или да потърсите отговор във вече отворената тема за изпита от 25-ти юли сутринта.
Извинявам се, че пиша в тази тема, но искам да попитам дали другите асистенти които водеха останалите 3 подготовки ще отворят тема като тази?
Може да пишете в темите за съответните изпити при въпроси по задачите. Там са обсъждани вече доста от въпросите, които са изниквали. Каналът в youtube мисля също се следи и ако питате нещо конкретно по самата подготовка като коментар към видеото би трябвало да получите отговор.
Аз отворих темата, понеже обещах по време на подготовката да дам линк към кода на решенията, но има налични и авторски решения на задачите, така че няма кой знае каква нужда за всяка подготовка да се отваря тема. Не съм забелязал да има такава практика.
Благодаря за отговора.
Поздрави