Приемен изпит
Здравейте, искам да попитам някой дали знае ако не се явим на входящият изпит, който е на 19 или 20 декември 2014г., след това кога ще има отново прием?
Здравейте, искам да попитам някой дали знае ако не се явим на входящият изпит, който е на 19 или 20 декември 2014г., след това кога ще има отново прием?
Здравей.
Следващата серия подготвителни курсове ще бъдат за приема през месец май. Първият подготвителен курс започва през януари. В тази новина можеш да видиш подробностите (разписание на лекциите). Подготовката за изпит е обявена за 28.02. Дата за изпита не е дадена, но обикновено е малко след подготовката за изпит. Може да следиш календара и новините за нова информация.
Ако ще се явяваш на следващ изпит те съветвам да продължаваш да се готвиш като прехвърляш наново лекциите, домашните и най-вече - подготовките за изпит и да решаваш старите приемни изпити. Също така може да идваш да се готвиш и в залата, ако имаш време - тук винаги има хора, готови да помогнат, ако имаш затруднения.
Поздрави и успехи за напред!
Благодаря! Линка с подробности, относно лекциите не работи.
Здрасти. Може би сега работи? Ако отново има проблем това е най-новата новина в секцията "Новини" в главното меню на сайта. Но мисля, че линкът вече е ок.
Да работи вече. А има ли вече някъде какво ще бъде разписанието на лекциите по време на обучението?
Обикновено последователността на лекциите в курса се запазва - каквато е била за вас, такава ще е за колегите, които ще започнат обучението си през януари. Ако има промени, вероятно ще са малки и ще са публикувани в сайта в страницата на новия курс. Може да хвърляш по едно око за всеки случай.
Т.е. ако изпуснем изпитите на 19 и 20, следващите ще бъдат през март?
А с каква оценка се приема, ясно е, че всеки решава практически задачи и ги изпраща в системата и тя му дава проценти.. с колко процента най-малко се влиза?Тъй като никъде не успях да видя разписание...
Здрасти.
Да, ако изпуснеш този шанс за кандидатстване - на пролет с песен :)
Иначе относно това с колко точки се приема - при всеки випуск е различно. За това не си намерил конкретна цифра. Зависи от средното ниво, също така от трудността на задачите на изпита (все пак трудността е нещо относително и макар да се цели всеки път да е еднаква, на практика никога няма как това да стане).
Каквото и да ти кажа - няма да е вярно... Най-добре си реши всичко -да не се притесняваш :)
Съветът ми е колкото и да си подготвен да се явиш на изпита през декември - най-малкото ще видиш какво е това изпит, какво е усещането и т.н. Според мен опитът е безценен.
Поздрави и хубава вечер!
А след като съм си платила таксата по банков път за изпита, защо не ми дава да се запиша за група?