Private LAB в допълнение към определената дата 03.12.2014
Здравейте колеги,
Искам да попитам дали има желаещи да се упражняваме за изпита.
Ще си направиме собствен лаб в удобно за нас време. Аз съм свободен 24/7.
Така, че моля желаещите да ми пишат. Мястото, часът и датата ще определим в последствие.
Целта е до изпита да изрешаваме всички задачи от предишните изпити.
За малки групи от по 3-4 човека мога да ги провеждам в нас.
Също така се надявам че желаещите, ще са минали целия материал (лекции и домашни), за да не си пречиме един на друг и да можем по-бързо и ползотворно да изрешим всички задачи.
Благодаря за вниманието.
Обясни по-подробно какво означава, че системата не ти приема кода. Дава грешка при компилация, грешка при изпълнение, грешен отговор? Ако някъде ти изписва конкретна грешка кажи каква е, иначе е трудно да се разбере, на пръв поглед изглежда верен кодът.
Видях ти грешката. Трябва на изхода да пише "id" на втория ред, докато при теб е с главни букви.
Когато имаш проблем с грешни отговори, може да провериш в детайлите на системата, поне за нулевия тест, къде бъркаш. Системата ти показва какво очаква като изход и какво й е подадено. Това помага много точно за такива случаи, когато е объркано нещо дребно като липсащ спейс и подобни.
Все пак спазвай препоръката ми от предния коментар, понеже ако трябва колегите сами да разследват без да са наясно какъв проблем търсят, е много вероятно да решат да не се занимават.
Също обърни внимание на т.12 от правилата на форума. Ползвай примерно pastebin.com вместо да копираш целия код.
В такива случей, когато нещо малко е объркано и всичко 'гърми' използвайте https://www.diffchecker.com/, tool-a е много полезен ;)
P.S. Става въпрос за изходните данни -> очаквани и реални... лесно се намират грешки, когато някоя буква е объркана или имаш един допълнителен 'space'
моя грешка имах предвид че със моя код judge не ми дава изобщо никакви точки
Здравей,
При мен първият код тръгва без проблем, но при втория има доста проблеми:
1. Липсва отваряща скоба ("{") след "static void Main()" ;
2. int clientId = int.Parse(Console.Read.Line()); -> няма оператор Console.Read.Line(), трябва да е Console.ReadLine();
3. на последните 2 реда се опитваш да използваш променливa balace, а такава не е дефинирана. Дефинираната променлива е balance.