C# Масиви, Матрици, Методи и други
Здравейте. Въпросът ми е следния: Аз ли не намирам или наистина няма материали за за C# масиви, многомерни масиви, методи, стрингове и т.н.т. ? От C# Basics, в ниво 2 започва ООП, КПК...
Здравейте. Въпросът ми е следния: Аз ли не намирам или наистина няма материали за за C# масиви, многомерни масиви, методи, стрингове и т.н.т. ? От C# Basics, в ниво 2 започва ООП, КПК...
Вие ненамирате :)
Има цяла книга(безплатна) за C# в която са застъпени всички теми за който питате, отделно бих казал, че Google е най-дорбия ви приятел, поне в началото.
Google е най-добрият ти приятел, защото не се мръщи, когато му задаваш тъпи въпроси :)
Книгата я имам на хартия темите съм ги научил отдавна и видеа съм гледал в нета и главите съм прочел и домашните съм решил. Въпроса ми беше прост - дали има в СофтУни лекции за тези теми...
Аз лично се абонирах в YouTube за каналите на SoftUni и Telerik. Първо търся в канала на SoftUni и където има дупка за някоя тема - попълвам от Telerik(все пак голяма част от темите са разработени от Наков).