Visual Studio free и "free" версии
Моля някой от колегите да сподели, дали е успял да намери Visual Studio 2013 някъде като торент? Дали е свалил някой торент (друга версия - 2010 или 2012) и дали версията, която е свалил работи нормално, без проблеми и коя е точно тя?
За free версиите (Express) може ли да каже някой нещо и струва ли си да се опитваме да работим с тях?
Здравейте, временно ми се налага да ползвам друг компютър и трябва пак да си инсталирам Visual studio. Машината е с Windows 7 Enterprise. От www.visualstudio.com пробвах Visual Studio Community 2013 with Update 4, Visual Studio Express 2013 with Update 4 for Windows , Visual Studio Express 2013 with Update 4 for Windows Desktop, както и for Web.
Всичките ми казват: Setup blocked - Тhe version of VS requires a computer with a newerversion of Windows.
А пише, че изискванията са Windows 7 или 8.1
Някакви идеи?
Edit - оправих се! Windows-a не беше genuine и нямаше Service pack 1. Поправих го, сложих му SP1, направих Internet explorer-a oт 8 нa 11 - за всеки случай. Не знам какво общo има, но някъде четох, че било важно. Инсталирах VS 2013 Community - от официалния сайт.