Права на студент: Длъжни ли сме да приемаме некачествени услуги?
Имат ли права "студентите" в СофтУни?
Ако си купя дреха от онлайн магазин и тя дойде скъсана имам право да я откажа. Това е мое право. Твърдо изразих мнение, че не приемам курса AngularJS. Отказах да приема една некачествена услуга, която ми беше предоставена от СофтУни. За съжаление това беше поредната такава услуга. Да не приема некачествена услуга е мое право. При това положение намирам за обидно и нагло да ми бъде предложено да презапиша 2-ро ниво при условие, че имам само един невзет изпит и изисквам адекватно извинение от екипа за отношението.
nikolay.paskulov, учил съм в университет и в организационен план е много по-добре. Няма подигравки от сорта на 4,99 да ти пишат на изпит. Пишат ти 5 при такъв резултата. Няма да са казали срокът за записване е 26-ти и на 26-ти да не се случи нищо и освен, че не се случва нищо се и мълчи вместо да кажат изчакайте още два дни не сме готови. Много примери мога да дам в орагнизационен план. Ясни правила щом постъпиш веднага ти се връчва правилник. Няма да ти излезе оценката от изпита късно вечрта преди датата на поправката или поправката да е четири дни след изпита. Осигуряват те, има карта за градски транспорт на преференциални цени. Дипломата има по-голяма тежест от хартията която ще вземеш от СофтУни. СофтУни има предимство в... Не се сещам в момента. :)
Не ми се спори особено, но в крайна сметка, както мен така и теб не са те вързали..
ЦИКЪЛ от 4.99 до 2.00:
4.99 = 5 защото е на десета от 5-цата - как може някой да има 5.00 и да вземе сертификат а аз с 4.99 не, Е НЕ Е ЧЕСТНО - да съгласен съм да го направим така че и 4.99 да вземат сертификат. Все пак стават малки грешки при оценяване и наистина не е честно.
4.98 = 4.99 защото е на десета от 4.99 - как може някой да има 4.99 и да вземе сертификат а аз с 4.98 не, Е НЕ Е ЧЕСТНО - да съгласен съм да го направим така че и 4.98 да вземат сертификат. Все пак стават малки грешки при оценяване и наистина не е честно.
...
Последно завъртане... вижте кода :)