[Homework] Web Fundamentals (HTML + CSS) - HTML5 Overview - февр.2015
Здравейте,
Ето моите решения на домашното: Линк
Здравейте,
Ето моите решения на домашното: Линк
Здравейте,
разгелдах на някои от вас домашните :)
Ами да всеки се е постарал да ги направи 1:1 - но поправете ме ако греша. Малко като хвалене стана...
Ясно е, че много от курса имат по-задълбочени познания, и гледам използвате доста CSS
Целта не беше ли да се правят без CSS все още ? Особено първите домашни ? :)
Не потискайте други хора, за които тези неща са все още нови ;)
Здравей,
Аз за първи път се сблъскам с HTML и CSS. За да изполвам в някои задачи CSS, съм гледала лекцията "CSS основи".
Не смятам, че смисълът на темите с домашни е за хвалба(пък и аз не бих се похвалила с конкретното си домашно). Идеята е другите да разгледат твоето решение, ако могат да ти датат насоки как да се направи по-добре. Също така могат да видят и научат нещо ново и полезно.
Не го приемай критчно, домашните са хубави. Но все си мисля, че по-полезно щеше да е ако бяха с по малко CSS стайлинг.
И HTML таблиците не се препоръчват, но имаме такова домашно - и те могат да се направят не с таблици а div-ове и CSS.
Надявам се не си ме разбрала погрешно.
А конкретно за твоите домашни хубави са, браво! Още повече като казваш, че за първи път се сблъскваш с HTML и CSS.
Не го приемам критично. Не мисля, че ако някой изполва неща, които аз не знам, това трябва да ме накара да се чувствам зле. Напротив, ще ме накара да науча нещо ново.
Ако не се лъжа, в условията, никъде изрично не е казано да не се използва CSS.
А и в повечето домашни(да не кажа всички) има задачи, за които се изисква да използваш поне малко от нещата, които още не са преподавани.
Здравей Катя,
Напълно те подкрепям. На мен също ми се наложи да ползвам CSS. Иначе няма как да изглеждат така добре нещата както се изисква. Макар, че пишеше, че не нужно да е на 100% така както изглежда. Но така или иначе вече стигнахме до CSS - не мисля, че ще е проблем :)