Домашно от Lab-а?
Искам да попитам защо срокът за качване на задачите от Lab-а е изтекъл, като реално беше вчера?
Искам да попитам защо срокът за качване на задачите от Lab-а е изтекъл, като реално беше вчера?
Лаба беше от 16:00 до 22:00 часа и е от състезателен характер и заради това задачите можеха да се качват в този период от време (както когато имахме лаб в Java и качвахме задачите в Judge само докато лаба беше активен, просто в случая вместо в Judge качвахме задачите като домашно и оценяването не става автоматично, а чрез проверка от хора).
Е да де ясно, но аз съм онлайн обучение и в такъв случай трябва ли изобщо да предавам нещо там? В Java след самия Lab имаше 5 дена за качване примерно.
Здравей колега.
Лаба се провежда само за присъствената форма на обучение, както и за хората от fast-track курса.Онлайн хората немогат да участват на Лаба и не трябва да предават домашно.Поздрави!
Аз знам, че е само за присъствената форма, но за домашното мислех че трябва да се предава, защото на Java имаше срок. Благодаря все пак!
Да колега разбирам обаркването ти защото на Java задачите ни бяха дадени и за домашно, но както каза колегата Стойков Лаба беше със състезателен характе и се изискваше да предадем задачите преди края на Лаба.