Teamwork and Personal Skills задължителност?
Здравейте,
Спомням си, че някъде четох, че Teamwork and Personal Skills не е задължителен курс. Аз съм онлайн студент и ме интересува дали мога да взема сертификат без участие в него?
Благодаря.
Здравейте,
Спомням си, че някъде четох, че Teamwork and Personal Skills не е задължителен курс. Аз съм онлайн студент и ме интересува дали мога да взема сертификат без участие в него?
Благодаря.
Здравейте,
Курсът не беше задължителен единствено в първата си инстанция през май 2014.
Задължителността на курсовете се определя от това дали влизат в общата оценка и сертификата за ниво.
Този курс е задължителен и следователно влиза в общата оценка и в сертификата за ниво. При невзет изпит не можете да получите сертификат и трябва да издържите успешно всички други изпити за да продължите в ниво 2.
А ще има ли "поправка" като другите изпити? Тоест, ако не сме предали домашните на време как можем да вземем този изпит в това ниво без да го повтаряме?
По време на поправителната сесия ще можете да наваксате с непредадените домашни.
Това ще го обявим допълнително, когато обявяваме самата поправителна сесия.
Имайте предвид, че тогава ще трябва да се справяте с всички невзети изпити за една седмица и натоварването ще е доста по-голямо.