Advanced JS - събиране с цел решаване на домашни
Здравейте, колеги,
Не знам за вас, но аз лично изпитвам гоелми трудности с домашните по JS. Дори не знам какво да напиша в гугъл. Лекциите продъжават до късно вечерта и просто няма кога да търсим помощ от асистентите (доколкото ги има) за задачите от домашното. А е важно да разберем материала. Затова предлагам в събота или някой следващ ден да се съберем в залата и да си помогнем със задачите за домашно. Ако е възможно, да дойде и някой асистент или преподавател, към когото да отправяме въпроси. Има ли асистент, който да е доброволец за нещо подобно? Ако да, нека предложи ден и час в удобно за него време, да се съберем и да потърсим помощ при решаването на домашни.
Колега, аз всеки ден съм в университета, поне до 18:00:).
супер ама проблема е че част от хората ходят на работа или на училище / университет и няма как да присъстват на подобни събирания.
Добре де, дайте да кажем някакъв ден и час, ясно е че за всички няма да е удобно, но все пак целта е да се съберем. Който не може, ще организира друга група и така. В четвъртък Open Source Lab е свободна целия ден. В петък Inspiration Lab е по същия начин. Ще попитаме админите, дал е възможно да ги ползваме. Понеже е през седмицата и хората са на работа или даскало, в 18.30 мисля че повечето могат да присъстват. Нека да изберем четвъртък(12.03) или петък(13.03) като ден и да се организираме, а защо не и двата дни, за тези които не успеят 1-вия ден.
нека изберем петък защото в четвъртък сме на лекции
Предлагам да направим една нова тема с датата и часа, за да могат да го видят повече хора и който има възможност да дойде. Ще напиша и съобщение на екипа на СофтУни за да ги попитам дали е възможно да се съберем в този ден и час.