От къде получавам диплома след завършване на Софтуерният университет
От къде получавам диплома след завършване на Софтуерният университет? Доколкото разбрах 2 години ще уча в София и след това ако искам диплома 3-та година трябва в Бургас? Няма ли в София университет от който да получа дипломата? Тоест да не се налага да прекарвам една година в Бургас?
Това е малко подвеждащо уж университет, а няма акредитация. Знам, че в нашата специалност диплома не се изисква много при търсене на работа, но все пак бих предпочел да имам. Смятам да запиша ФМИ, възможно ли е обаче да посещавам ФМИ и Софтуни едновременно или ФМИ и Телерик е по-добрият вариант?
Винаги СофтУни са казвали, че са ООД а не Университет по смисъла на закона за висшето образование поради ред причини, най-малкото ако СофтУни е ВУЗ то трябва да мине през 1000 ненужни процедури и безмислени изисквания, а най-добрия вариант найстина е да комбинираш теорията от ФМИ със практиката която ти дава СофтУни, аз лично бих избрал(и съм го направил) СофтУни защото въпреки, че и Телерик академията е основана от Наков(доколкото знам) там гледат от 1000 човека да сортират 10 накрая, ако мислиш, че може да си от тези 10 отиди в Телерик(там само един изпит да не си вземеш и си чао)
Чудя се, дали след СофтУни, ако реша да изкарам диплома в някой от ВУЗ-овете партньори, ще трябва да се сблъсквам с разни математики и други подобни (глупости)?
lubomir.mladenov.5
Виж какво предлагат ВУЗ-овете, както каза по горе quickben има много информация във форума и в самите сайтове на ВУЗ-овете.