[Technical Issue] Prodvigator.bg / Публикуване условия на домашните
Здравейте,
Бих искал да поздравя организаторите и лекторите за интересния курс.
Въпросът ми е свързан с курсовия проект и по-специално Prodvigator.bg.
Имайки предвид обема на материала, можем ли да знаем при какви условия и по-специално кога и как ще бъде предоставен достъпът ни до Prodvigator.bg? Първата задача от проекта е съставяне на семантично ядро от ключови думи, а този инструмент предоставя точно такова решение. Предполагам, че докато се осигури достъпа, бихме могли да бъдем насочени към tutorials за използването му?
Другият ми въпрос е малко по-деликатен. Можем ли да използваме (с Prodvigator) реални действащи бизнес сайтове и ако да - има ли някакви ограничения?
И относно самия курсов проект - знаем, че след всяка лекция ще бъде давано домашно и то ще съдържа някаква част от проекта. Първата лекция приключи преди 2 дни, а все още няма появило се домашно в системата. Да считаме ли, че домашното е зададено в презентацията, която всъщност се появи в неделя вечерта? Следващата лекция е в петък и тайм фреймът е ограничен все пак.
Предварително благодаря за отговорите и успех на всички курсисти!
Здравейте,
понеже не съм получил все още промоция код за достъп, бих искал да попитам как мога да го получа. Благодаря.
Благодаря за бързата реакция.