[Technical Issue] Programming Basics - фев 2015 - Условни конструкции - объркан краен срок за домашното?
Привет.
Реших да си кача домашното ( и успях де), но ми направи впечатление, че крайният срок не е до утре 03/04/2015 23:59:59, а до 07/04/2015 23:59:59. Не знам дали това ще доведе до объркване в системата или създаването на паралелна вселена, но ми се стори самарянско да го споделя във форума, понеже не намерих начин да пусна билет (ticket) за нередност. Ако е било целенасочено сменена датата - just del it.
Поздрави.
За съжаление не беше поправен, тъй като и вчера на мен ми даваше че срока е до 07.04.15.за предаване на домашните. Аз си го бях предала вече, но исках да оценявам, а нямах този бутон. Изчаках до днес за да оценя, а ми даде, че срока за оценяване на домашни е изтекъл? Изпратих и записване.
Аз от своя страна получих 1 коментар, може би само вчера след 5 часа до 12 е имало възможност за оценяване, след като сте го поправили, но срока би трябвало да е 3 дена, не няколко часа.
Здравейте,
Уведомяваме Ви, че срокът за предаване на домашни за лекцията Условни конструкции е удължен до 7-ми април 23:59:59 часа. След като срокът изтече, ще може да изтеглите домашно от системата и да го оцените. Имате 3 дни, в които можете да го направите.
Извиняваме се за грешката в сроковете и за причиненото неудобство. Ако имате въпроси - оставам на разположение.
Здравейте,
Забелязах че нещо се разиграха датите за предаване и проверка, като вчера вечерта крайния срок за поверка беше 6 Април 23:59:59. Проверих 3 домашни и написах коментари и препоръки. Сега виждам че срока е сменен на 7 Април 23:59:59, което е супер - по първоначални данни трябваше да е така, но няма и помен от проверените от мен домашни, в смисъл не пише да съм проверил каквото и да е.
п.п. Сега забелязвам че 7 Април 23:59:59 е сложен за краен срок за предаване на домашното, не проверка. Това предполагам значи че от утре ще могат да се оценяват домашни още 3 дни, а тези които вече са били проверени преди да бъдат сменени датите ще се появят където трябва. Аз също успях да получа една оценка вчера в този промеждутък.
п.п.п. Точно така се получи, чудесно :) Няма ощетени, даже напротив - имахме 3 дни допълнително за да предадем домашното.