Курс по "Основи на програмирането" - 9 май - пропуски във формата за кандидатстване
Здравейте,
Прегледах новината от 25.3.2015г. за поредният курс по "Основи на програмирането", започващ на 9 май.
Като "Проблеми" дефинирам:
- При посещение на формата за кандидатстване се вижда най-отгоре записване за септември, а не за май. По-надолу все пак пише, че говорим за месец май. Редно е да се поправи и горе.
- Липсва формата за добавяне на мотивационно писмо и CV, има само за снимка. Ако няма ново изискване за кандидатстване на принципа "face-control" е редно да се поправи.
Споменавам всичко това за да се избегне объркването в бъдещите кандидати, които по стара народна традиция първо кликат, а после питат.
Весел ден!
Fil,
Явно аз не съм разбрал (или може би не е ясно). Навсякъде е "Запишете се за курса... който започва през май". Нормалният потребител вероятно възприема това като "Ако се запиша сега и ме приемат, през май почвам!". Затова и го написах. Подадената от теб информация е ценна и би било чудесно да се вмъкне в представянето на "майския" курс. Не заради мен, а за де не получи така, че n на брой хора имат едни очаквания, запълнят бройката и се окаже, че месеца за тях е "сбъркан".
Относно мотивационното писмо и автобиографията - изобщо нямам претенции да са включени. Преди да бъда приет за мартенската "0" аз самият трябваше да ги изпратя. Не ми тежи, но в следващия поред виждам, че липсват. Логично е да предположа, че е несъзнателен пропуск (аналогично на май-септември) и да го споделя. Ако не съм прав - ок, но ако съм прав - вероятно това ще помогне на университета и бъдещите студенти.
Надявам се да разбираш, че поста ми е напълно добронамерен, а не търсене на "кусури". Хората, които са ангажирани със сайта със сигурност са претрупани с работа и не е лошо ако им помагаме дори и със случайна информация.
P.S. Даде ми тема за размисъл - щом CV и мотивационно не са задължителни (и си прав за доводите), защо тогава снимката е необходима?
Шегувам се... А може би не.