Учебна програма за работещи.
Здравейте,
все още съм ниво 0 и не се водя студент на университета, но ме интересува дали програмите за следващите нива е съобразена с работещите?
Здравейте,
все още съм ниво 0 и не се водя студент на университета, но ме интересува дали програмите за следващите нива е съобразена с работещите?
Ще ти дам мнението си като работещ, който посещава СофтУни - ако си готов да отделиш времето, се съчетават нещата. Аз в момента съм Ниво 1, работя си на пълен работен ден и ходя на вечерните лекции, които са от 18:00. Единствено заради работното си време не участвам в отборни проекти и не посещавам лекциите, които са през деня. Изпитите са в неделя всеки път, така че може да се ходи на тях. Единствено ако си нов в програмирането и не можеш да отделяш толкова време за домашните може да ти е по-тежко (аз работя като програмист отскоро и затова ми е малко по-лесно - имам основите :) ).
Като цяло си зависи от теб - готов ли си да отделиш необходимото време, за да разбереш материала, готов ли си да се лишиш от и без това малкото си свободно време, за да се захванеш със СофтУни. Това мога да ти кажа като личен опит, питай ако случайно има нещо :)
Разказаха ми, че ако работиш свободното ти време отлита, но аз така или иначе го пилея с глупости пред компютъра, затова реших да се захвана, а и има кой да ми помага с кода. Интересуваше ме дали ще мога да ходя на лекции и дали ще трябва да си взимам пичивни дни, за да ходя на изпити. Сега ми стана ясно.
Благодаряна всички за отговорите!