Web Services & Cloud - Поправителен изпит
Тьй като нямах възможност да дойда на днешния изпит, моля да дадете малко информация - кога ще се състои поправителния изпит, как става записването и колко пари ще бъде. :) Мерси предварително.
Тьй като нямах възможност да дойда на днешния изпит, моля да дадете малко информация - кога ще се състои поправителния изпит, как става записването и колко пари ще бъде. :) Мерси предварително.
Няма точна дата все още за поправителната сесия! По традиция, поправителните изпити се падат веднага след края на последния изпит от дадено Ниво - за нашето Ниво 3 това ще е изпитът по ASP.NET, кой ще е в края на май месец някъде, или поне така аз пердполагам, че тогава ще се пада.
Записването става щрез сайта, избираш си за кой изпит искаш да се явиш на поправка и се записваш. Цената е 20 лв и си избираш един от много варианти, чрез който да платиш. С EasyPay например става много лесно.
Според графика, изпитът по ASP.NET e на 7 юни.
Мерси за изчерпателната информация
С недоверие гледам нещо към тази дата 7-ми юни... Според откриващата презентация пише че MVC курса ще е 3 седмици, което значи че той ще приключи преди края на май... Паживьом - увидим.
Ще им звънна да питам и ще пиша
Ако изкаш изчакай днес откриващата лекция за следващия курс на Наков, там вече мисля че ще стане ясно, колко точно ще е дълъг този MVC курс...