[Team Building] Айкидо - Отворена тренировка
Здравейте, колеги,
Айкидо е японско бойно изкуство създадено и развито в началото на XX век от Морихей Уешиба (1883 – 1969). Той развива и синтезира Айкидо от различни бойни изкуства, които е изучавал като млад, като много от техниките в Айкидо всъщност водят началото си от преди повече от 700 години.
Заповядайте на безплатна тренировка по Айкидо.
Кога: тази събота 25-ти Април от 19:00.
Къде: София, Младост 2, ул. "Св Киприян" 60 (срещу бл. 206А)
Цена: Безплатно
Кой ще води тренировката: Александър Буюклиев от клуб "Чоуа"
Ако знаете за Айкидо само от филмите със Стивън Сегал (и аз преди време знаех само това :) ), имам нещо за вас:
- Предпочитате да прочетете? - статия в Wikipedia за Айкидо
- Предпочитате да чуете и видите? - клип
- Предпочитате да усетите? - ами, нека се организираме за този безплатен урок :)
Имате желание, но нямате опит с бойните изкуства? - Не се притеснявайте, тренировката ще е точно за вас. Не е необходимо да имате какъвто и да е опит. Не изискват кой знае какви физически усилия или плочки на корема :) Изисква... отношение :) и желание, единствено желание :)
Тренировката ще е достъпна както за всички студенти на СофтУни, така и за техни приятели (дори и да не учат в СофтУни :) )
Очаквам вашите мнения и записвания в документа!
Поздрави!
Тренировъчен екип (кейко-ги) за тренировката не е необходим. Може и с обикновен спортен екип. Аз като започнах да тренирам първите два месеца бях с анцунг. Препоръчвам да си носите блуза с дълъг ракав (без цип) и долнище(например анцунг), което поне да поркива коленете. Прието е да се тренира бос. В случай, че ви е студено може да останете сте с чорапи.