C# Exam 26 April 2015 Morning
Здравейте,
аз съм от вечерната група, но ме заинтригува последната задача от сутрешната група и затова реших да я споделя:
05. Bits At Crossroad
https://gist.github.com/EBojilova/e52978c6d98723237bfb
04. Не я погледнах подоробно, но ми се струва еднаква като логика, но в обратен ред на вечерната група и можете да погледнете решението ми в предишната тема C# Exam 26 April 2015 Evening.
Ще е добре и другихора да споделят решенията си :) Още не са публикуквали авторските решения и е добре хората, които са имали затруднения да погледнат няколко вида решения.
PS: Влезнах от друг компютър и не съм вияла, че акаунта е на синът ми и затова излизам под името hristo2612 :)
Първоначалните точки е казано, че са predefined crossroads, т.е. винаги се смятат, независимо къде са.
За подобни неща е хубаво да се питат квесторите в даден момент, когато нещата забуксуват. Т.е. ако подозираш, че нещо в условието може би не го разбираш правилно, хващаш квестор, обясняваш му какво правиш и той може да ти посочи къде е грешката в логиката ако счете, че става дума за такъв тип грешка (несхванато условие).
О...да..Не съм доогледала условието. Благодаря за акцента. Грешката е моя и тя съответно си рефлектира върху резултата ми :).