[Exam problems] Прекалено голям размер на файла
Здравейте,
Опитвам се да решавам изпитни задачи, но след като написах юнит-тестовете за една от тях, в джъджа не ми позволява качване заради прекалено голям размер на файла. Опитах да изтрия .bin и .obj от проекта с тестовете, но тогава пък дава compile time error. Може ли малко помощ- кое трябва / мога да махна или модифицирам, за да реша проблема?
Филс, с тази команда не ми се махат нещата които трия за да достигна разрешения лимит(bin, obj, packages) :)
При мен работеше перфектно последно като се наложи да го правя. Може би има някакви настройки, които да се променят, определено ще е улеснение всичко да става с един бутон.
Аз преди използвах ето това tool-че. Давате десен бутон на папката и избирате опцията Clean, Remove....
С clean solution приема файла, но ми дава същата грешка, както и при ръчно триене на ненужните папки:
"Compiled file is missing. Compiler output: C:\Windows\TEMP\q1gorrsn.g2a\TravelAgencyMySolution\TravelAgency\TravelAgency.csproj(70,3): error MSB4019: The imported project "C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft\VisualStudio\v11.0\SSDT\Microsoft.Data.Tools.Schema.Sql.UnitTesting.targets" was not found. Confirm that the path in the <Import> declaration is correct, and that the file exists on disk. C:\Windows\TEMP\q1gorrsn.g2a\TravelAgencyMySolution\TravelAgency\TravelAgency.csproj(70,3): error MSB4019: The imported project "C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft\VisualStudio\v11.0\SSDT\Microsoft.Data.Tools.Schema.Sql.UnitTesting.targets" was not found. Confirm that the path in the <Import> declaration is correct, and that the file exists on disk."
Не мога да разбера кой файл липсва. Да не би да не е от клийн-а/триенето, а да си има грешка, която би давало и ако приемаше по-големия файл?
@ nikola.m.nikolov,
Ето кое тулче? :)
Ето този: CleanProject
Ако бачка имаш 1 бира от мен, ама май ще си ползвам моето си, все пак закво съм се мъчил 30 минути :)