Изпит - възможност за явяване на друга дата
В случай че човек няма възможност да се яви на изпит на 31.05.2015 или пък не се чувства достатъчно подготвен за него, ще има ли друга дата, по-нататък във времето? Например юни, юли или август, дата различна от поправките?
Смятам че материала е доста, изисква време за усвояване и е малко вероятно, ако не си занимавал преди и нещата са ти нови, да се справиш добре.... А да минаваш на косъм със средна или не особено добра оценка, с недоусвоен материал не е добра идея - поне според мен.
"Възможност за явяване има всеки път, когато се организира такъв изпит" - въпроса беше ще се организира ли и ако да, кога, такъв изпит.... За поправките знам. За трупането на опит чрез явяване на изпит и за споменатия ред също.
Съвет и от мен - когато човек реши да отговори на въпрос, добре е да има отговор. А не съвети, мнения и предположения.
Колегата ти е дал единственият възможен отговор. Вероятно най-ранната дата за повторно явяване ще е поправителната сесия на сегашното ниво Fundamentals.
От писаното от колегата Kamigawa си се подразбира - следваща дата е поправката, след това всеки може да се явява на изпитните дати на випуските след нас...По конкретен отговор няма как да има :)
Ами не - не ми е дал никакъв отговор. Вероятно или невероятно няма стойност за мен. И - изобщо не ми пречи, че някой ми слага минуси.
Още един път - ЩЕ ИМА ЛИ ДРУГ ИЗПИТ ПРЕДИ ПОПРАВКИТЕ? Да или не? Ако някой знае - да каже. Ако не - от съвети, предположения и вероятности не се интересувам.