Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Аз не съм получил нищо.
Аз също нямам никаква информация. Вчера получих мейл, от който трябваше да посоча дали ще се явявам присъствено или онлайн.
Посочих присъствено, но повече никаква информация.
И че ще е от 10-14 часа на 06.06.15
Но върху какво ще се изпитва/пише незнам
Нормално, българска работа...
Dragoy !!!!
Никой не е казал, че е недоволен от курса. Напротив, аз също съм много доволен от курса. Записах се, защото част от преподавателите ги познавам и знам, че има какво да се научи от тях!!!
Отговорът, който си дал е безсмислен!
Ако беше отговорил дали си получил и ти същата информация или имаш и друга, щеше да е достатъчно!
Ако разгледаш форума ще забележиш, че има поне 4 подобни теми, а това означава, че на много хора не им е ясно как ще протече изпита, в колко точно часа да се явят, писмен ли ще е или само устен и т.н.
Подобни отговори като твоя нямат полза за никой. Целта тука е да се пита и при възможност да се получи отговор.
П.П. хубаво е да се пише и без правописни грешки ;)
Като не си получил - има телефон, обади се и ще решат проблема. Повече от отзивчиви са хората.
Дал си присъствено и край. - Ами това е то друго няма. Отава да си научиш материята и да се подготвиш за 10-15 защитаваш и ОК.
Ще излязат графици с часове и имена и ще видиш кога си ти.
Българска работа е да мислиш, че всичко е българска работа.
Аз от курса съм от доволен пре - доволен.
Не претупват, правят допълнителни лекции, отговарят на 1 тон въпроси.
Какво да се иска повече - не знам.
ataman79!
Къде съм казал, че някой е недоволен от курса? - изразявам мнението си, че съм доволен аз.
Като познаваш част от преподавателите - окей.
Отговора ми е добър :
Дал си присъствено и край. - Ами това е то друго няма.
Ще излязат графици с часове и имена и ще видиш кога си ти.
Да ти го нарисувам ли искаш ?
П.П Хубаво е да. Да започват изреченията с главна буква и диалекта да се избягва в писмена реч.