Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
да кога аз го писча. Не съм много наясно, от скоро посещавам курсове. Въпроса ми - направила съм начална страница и лента която включва начало ... контакти, та въпроса ми е какво да направя за да може, като се натисне контакти и да излязат контактите.. Аз си пиша коса в html документ, а със css определям как да излглежда сайта. Но незнам къде трябва да вмъкна и какво за да може когато натисна върху контакти да ми излязат те - самите данни телефон град и др :)
Доколкото успявам да разбера, искаш като натиснеш на "КОНТАКТИ" да се зареди нова страница, която ги съдържа? Просто сложи пътя до нея на мястото на # и готово.
Предполагам правиш сама файловете заради целите на курса, иначе по-лесния (ако мога така да се изразя) вариант е с готова CMS система, защото получаваш много неща наготово.
А по въпроса ти. Създаваш един файл с примерното име contacts.html след това на бутона Контакти
Ако имаш още въпроси, ще се опитам да помагам с каквото мога.
благодаря ви за отгояорите.
CMS система трябва да си инсталирам ли и трудно ли се работи с нея.
Да, сама си правя файловете с цел курса. И там задавам доста въпроси но ми е е неудобно да питам по няколко пъти едно и също :д
да, но като натисна контакти и нищо не излиза.. къда да напива примерно гр варна тел .... и като натисна контакти да ми излезе..