Проблем с Visual Studio или нещо друго? Помощ.
Здравейте. Някой може ли да ми каже какво не е наред в ето това нещо.
http://s12.postimg.org/943wtk7q5/blok1.jpg
Гледайки една от лекциите на Наков. Исках да пробвам нещо и написах кода който той беше написал просто за тест и да покаже. Написах това което той написа и си пуснах програмката, странното беше че нищо не ми излезе в конзолата но и не ми даде грешка или нещо такова. Отворих си пак лекцията погледнах какво е написал той и го преписах едно към едно уж пък може да съм сгрешил някъде. Пак пуснах и пак никакъв резултат. Забелязах че поради някаква причина на реда след ---> while (counter < 10); оставя място между скобата и "затварящата точка", изтрих го и пак пуснах, резултат никакъв. И поради някаква причина ми дава Possible mistaken empty statement. И иска или не, не излиза нищо на конзолата и това е. Не е като да не съм правил по-сложни неща, но до сега такова нещо не ми се беше случвало. Няколко пъти проверих какво е написал Наков на неговото Visual Studio проверих и на моето, разлика няма обаче като натисна ctrl + F5, никой...
Някой има ли идея на какво може да се дължи това?
Благодаря предаврително. И се извинявам ако въпроса не е за тук.
Олеле майко...ужас... от недоспиване така става...много се извинявам. Изобщо не съм обърнал внимание че съм направил такава елементарна грешка....направо за смях си станах....