Решение на част от задача 6 - Rated Movies by User (DB Apps изпит - 2-ри Август)
Здравейте, колеги.
Нещо се затруднявам да наглася една част от json резултата в последната задача от изпита. Това е моето решение:
userRating винаги ми излиза като празен масив []. Пробвах доста различни начини, в последния даже оставих Id на потребителя нарочно, за да видя по него, но пак не ще :)
Ще съм благодарен, ако някой ми посочи къде бъркам.
Поздрави
Много неуместна забележка, колега. Поздравявам те за изчистения ти и подреден код, но поздравявам и всички нас, които бяхме хвърлени от бившето ниво 1 (HTML, CSS, PHP и т.н.) в ниво Back-End и без да сме учили ООП или КПК, някак се справихме със задачите. Сигурна съм, че всички, които не сме имали възможност да минем през тези курсове, ги очакваме с нетърпение в следващото ниво Front-End.
Peace ;)
Мадам, съжалявам ако някой ме е разбрал погрешно. Аз също съм от бившето ниво 1, също не съм карал курсовете по ООП и КПК и често казано, мнението ми бе похвала за вашите решения, защото смятам моето за "некачествено" - повтаряне на код, лошо именуване... Лично аз останах с впечатление, че вие сте карали въпросните курсове...
Успех...