Excel - Помощ за написване на Macros
Здравейте,
искам да напиша Macros в Excel, обаче до колкото съм запознат езика, на който мога да го напиша е Visual Basic, от който нямам никаква предства. Имате ли идеи от къде мога да прочета нещо, да излгледам някой клип и т.н. ? Дали е възможно макроса да се напише и на друг език или да се създаде по някакъв друг начин?
Много благоря!
Поздрави,
А>Т>
Задачата е следната:
1. Имам 2 екселски sheeta от единия искам да взема определена иформация от 2 колкони с определено име и във втория sheet искам да взема информацията пак по същия начин.
2. Имам да кажеме 20 реда, които ми трябват 10 реда и тези 10 реда трябва да се разпределят по 5 реда в 2 отделни ексела на база код примерно "Т21" и "T22", като другите 10 реда не ме интересуват.
3. В случая имам 10 000 реда, който трябва да се резпределят в 100 отделни ексела.
Така както си го написал изобщо нищо не разбрах :) Ако искаш ме намери в скайп вечерта да видим какво е и как да се направи.
Ако искаш дай ми майл или някакви кординати, понеже няма как да те намеря.
Можеш да видиш какви координати е оставил всеки потребител за себе си като кликнеш на името му и се разходиш с мишката по иконките на git, skype, etc... В случая скайп-а ми е vgrozev.
Довечера сигурно ще те намеря. Относно скайпа и т.н. това е информация само за СофтУни, т.е. никой друг освен теб и администраторите не могат да видят данни за теб.