Онлайн обучение
Здравейте!
Имам въпрос относно формата на обучение в софтуни. Карам нулево ниво в момента(Programming Basics) и желая да се информирам за това, до каква степен онлайн обучението си заслужава. Прочетох плюсовете и минусите за двата типа обучение на сайта, което обаче не отговори на въпросите ми. Казусът ми е следния: желая да запиша онлайн форма на обучение поради липса на време да посещавам лекциите и липса на средства. Въпросът ми е - екипните проекти, от които онлайн студентите биват лишавани ключови ли са за по-нататъчно намиране на работа? СофтУни предлага ли връзка с фирми и интервюта за работа за онлайн студентите(ако вземем в предвид онлайн-обучаващият се студент е на добро ниво)? Ако има някой, който е учил онлайн и може да ми даде feedback за това как стоят нещата ще съм благодарен!
Поздрави, Ники
Здравейте и от мен. Аз също съм в онлайн форма на обучение, модул Fundamentals, който започна тази седмица. Искам да попитам за домашните - виждам, че мога да качвам домашни, но така и не разбрах те задължителни ли са за онлайн студентите и ще оказват ли влияние върху оценката ни после?
За всички курсове освен Programming Basics домашните са задължителни за всички студенти.
Много благодаря за бързия отговор.