Оценка за Db Apps
Здравейте, искам да попитам какво се случи с оценките от изпита ? Някъде бях видял, че в понеделник трябва да са готови, а още ги няма. Поздрави :)
Здравейте, искам да попитам какво се случи с оценките от изпита ? Някъде бях видял, че в понеделник трябва да са готови, а още ги няма. Поздрави :)
Виждам, че има вече оценки, но при мен общият брой точки е равен точно на получените точки от изпита. Имам всички домашни с проверки и т.н.
При вас как са нещата? Да няма някакъв бъг? :)
Ми... ако изпитът е 80% както би трябвало да бъде, значи ако имаш 100+ точки на изпита, имаш 80 за курса и всички домашни и т.н. още 20% и имаш 100% за курса демек 100 точки? :)
Не съм сигурен, че ти разбрах изречението :)
Моят случай е леко нестандартен, защото представителят на отбора ми за екипния проект не се яви да го защити. Писах мейл до екипа с линк към гитхъб профила на проекта, даже и с теб говорих на живо след изпита. Та сега не знам дали не съм санкциониран като "записал се, а не участвал" :) Все пак не е едно и също да не участваш и да не успееш да си представиш проекта. Даже може да се помисли за някаква поправка в подобни случаи.
И при мен е подобен случая.Общият брой точки е с единица по-висок от получения на изпита. :)