Другарче , което да ми помага с материала за Advanced C#
Здравейте колеги ,
Възможно е да има същата тема като моята някъде из форума, извинявам се предварително ако се дублират .
Казвам се Борислав и съм на 19 години от София .Преди съм се занимавал в училище в адски малки количества с писане на код , просто защото не искаха учителите да ни обяснят материята за да я разберем , а си караха по материала без да им пука какво знаем и много съжалявам за това . Някой ще каже "има ли желание има и начин " , така е , но нямахме мотивация . Нямаше кой да ни нахъса за да учим и да ни покаже че е интересно . Програмирането ми е много интересно и наистина много ми харесва да уча нови неща . Но както всеки ученик , които иска да се развива и знанията да му нарастват , аз имам нужда понякога от малко помощ , която да ми се окаже относно домашни или материал , който е предаван . Силно съм мотивиран да се занимавам с това и наистина ще се радвам ако има някой колега , който е по-напреднал в областта с програмирането и главно с C#. Ще ми е приятно да прекарвам по няколко часа на ден с някой , който да ми помага . Ако има някой , нека се свърже с мен . Наистина ще съм безкрайно благодарен :)
Поздрави , Боби !
Здравей колега,
Съвета ти е много хубав и ти благодаря много . Ще се постарая да прекарвам повече време в университета . Прав сте относно наличието на студенти там , които винаги ще могат да ми помогнат , ако се налага . Благодаря още веднъж :)
Поздрави Боби