Предложение - Курс по етично хакерство
Гледах че някои други софтуерни академии правят курсове по етично хакерство и ми изглежда доста интересно. Предлагам и в софтуни да направят един такъв кой е съгласен ?
Гледах че някои други софтуерни академии правят курсове по етично хакерство и ми изглежда доста интересно. Предлагам и в софтуни да направят един такъв кой е съгласен ?
Привет на всички, който се включиха в дискусията.
Като за начало може да говорим/предложи на Ангело Георгиев да се стартира курсa Ethical Hacking в СофтУни.
Приемното му време е всеки петък от 14:00 до 18:00 часа в конферентната зала срещу рецепцията. Той отговаря за голяма част от учебния план в университета.
Ако има желаещи, може още този петък да го посетим?
Хубав ресурс с много видео уроци, може да откриете в Pluralsight:
Ethical Hacking: Understanding Ethical Hacking
Ethical Hacking: Scanning Networks
Ethical Hacking: SQL Injection
Ethical Hacking: System Hacking
Ethical Hacking: Session Hijacking
Ethical Hacking: Enumeration
Ethical Hacking: Reconnaissance/Footprinting
Ethical Hacking: Hacking Web Applications
Penetration Testing and Ethical Hacking with Kali Linux
Всичките уроци са подходящи за начинаещи, без последния Penetration Testing and Ethical Hacking with Kali Linux.
Ако някой проявява интерес към тях и няма регистрация в сайта, може да пише тук, за да му ги пратя.
Бройте ме за допълнителна помощ ако се развият нещата, за SQL Injection и Session Hijacking мога да помогна доста, за другите по-малко :)
П.П: Благодарско за ресурсите, усещам как ще ги зацикля довечера :)
Аз съм навит този петък да го посетим само ми кажи час :)
Днес (16.10) по кое време ще си в СофтУни?
Здравей nikidimitrow, ще може ли да ми изпратиш материалите от Pluralsight, защото нямам регистрация? Благодаря предварително :)
Добави ме в скайп, за да ти ги изпратя.
Здравей, nikidimitrow, може ли и аз да се възползвам от споделяните от теб ресурси от Pluralsight?
Когато имаш време, можеш да ги пуснеш на скайп - zinux_
Бих ти бил много благодарен!
Здравей nikidimitrow ако е удобно и на мен да ми пратиш материалите от Pluralsight ще съм ти благодарен :).И курса за етично хакерство ако се усъществи ще е супер !
За да си направиш безплатен акаунт за pluralsight, трябва да се регистрираш в Visual Studio Dev Essentials - https://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-studio-dev-essentials-vs.aspx
Благодаря за насоката !
Здравейте,
Подкрепям начинанието и се нтересувам от въззможност за такъв курс. Докъде се е развила идеята?
Ники, може ли да споделиш ресурсите посочени по-горе? Благодаря преедварително.
Ако модераторите позволят, мога да споделя торент тракерите от които свободно може да изтеглите голяма част от ресурсите за kali linux и reverse engineering?