C# Advanced Exam 11.10.2015
Здравейте, пускам тема да коментираме изпита, аз успях да реша 3та задача само. Регекса на Shmoogle Counter го направих да е
"(double)\s([a-z]\w*)|(int)\s([a-z]\w*)" и дава сто точки, бях зациклил яко на 80, защото не бях обърнал внимание, че в условите пише, че се спазват конвенциите, но после се усетих и го напвравих да хваща първата буква само когато е малка и джъджа излезна щедър. След това бях сигурен, че ще реша и 4та задача, опитах се да напълня два вложени речника,(същата схема като Population Counter от предишния изпит, обаче там няма повтаряши се ключове във вложения речник :( ) пробвах с листове със стрингове и с какво ли не, но не стана и не стана, защото ми излиза, че се повтаря втория key във вложения речник и така и не успях да я прескоча тази стъпка, много ме е яд, че не успях да я реша, направо се изнервих. Моля който я е решил да сподели решението, ако може и да е без класове, ще е още по-добре. Общо взето изпита си беше тежък.
за изтриване
Търпение е нужно тука да приложим...
Много пъти е питано за оценка и сертификати след изпита, и отговорът е - ще ги има до 1-2 седмици.
Това ми е вторият изпит и понеже на първият получих резултат още на следващия ден затова питам. Вече ще знам. Благодаря за отговора ;)