Обучаващи се от Programming Basics - октомври 2015 - Пловдив
Здравейте колеги,
някой има ли информация относно кога и къде ще се провежда курса ? Защото нищо не мога да намеря като информация в форумите и в сайта.
Благодаря ви предварително !
Здравейте колеги,
някой има ли информация относно кога и къде ще се провежда курса ? Защото нищо не мога да намеря като информация в форумите и в сайта.
Благодаря ви предварително !
Здравейте! В мейла, който изпратихме миналата седмица, за одобрение за участие в курса, сме посочили мястото. А именно: Конферентна зала, палата 7 на Международния панаир Пловдив (бул. "Цар Борис III Обединител" 37).
Исках да попитам, дали разполагате с някакви машини в залата или да разчитаме на личните си лаптопи?
Благодаря ви Патя,
разбрах вече след няколко позвъннявавания на телефона даден в сайта и след няколко писма се оказа, че не съм записан във въпросния курс и затова не съм получил въпросното писмо миналата седмица (нищо, че получих друго писмо с потвърждение, че съм записан присъствена форма на обучение) Но стават грешки няма да бъда дребнав и заядлив ! Отново сърдечни благодарности за отговора ви
@nterziev Не, няма машини в залата, така че е добре да носите личните си лаптопи.
@pgeorgiew Съжалявам, че така се е получило. Радвам се, че си се свързал с колегите, имаме супер много запитвания всеки ден и понякога не можем да отговорим веднага, но се стараем да връщаме отговор в рамките на 1-2 работни дни.
Може ли да ми кажеш какъв мейл за записване в присъствена форма си получил по-точно? За да не спамим в темата, предлагам да ми препратиш съобщението на мейла ми направо: petya@softuni.bg. Благодаря за проявеното разбиране!
Привет,
исках да попитам дали изпита от този курс ще се проведе в Пловдив и евентуално ако е ,дали ще мога да се запиша за него, тъй като сега съм записан онлайн форма от септемврийския курс и ще ми е много по- удобно да изчакам ако има изпит тука? А пък и ще мога да се подготвя повече за изпита.
Другия ми въпрос е това,че провеждате вече курс бейсик в Пловдив, означава ли, че може да очакваме и другите нива от SoftUni да се провеждат тук? Това би било наистина много радостно за доста желаещи в нашият град. Дали има такива замисли?
По инфотмацията която имам изпита ще се проведе в палата номер 7.Лаптопи ще трябва да си носим,нашите собствени.От там вече не се знае дали в Judge системата ще се пише.И тук идва др.въпрос - ако вземем този изпит какво следва за хората,които искат да се запишат присъствено в СофтУни?
Ще е много хубаво освен само изпитите, в нашият град да си се провеждат и другите нива от унито. И онлайн си е добре, но все пак присъствено се запознаваш с други хора със същите интереси, създаваш приятелство, изобщо има си доста плюсове.
@Gopeto Применият изпит ще се проведе в Пловдив, да, но на 17 януари. Можеш да се явиш тогава на изпит. Свържи се с администрацията ни на 0899555592 или на info@softuni.bg, за да го имаме предвид и да те запишем за изпит на 17.01.
Що се отнася до курсове от другите нива, в скоро бъдеще не предвиждаме да ги правим в други градове.
@inktech.n.kikov Да, изпитът ще бъде в палата 7, като ще трябва да носите ваши лаптопи и да предавате решения в judge системата, разбира се. Ако вземете успешно изпита, имате две опции - онлайн в модул Fundamentals, живеете си в Пловдив и идвате в София само за изпити; или присъствено в модул Fundamentals, премествате се да живеете в София или пък пътувате за занятията (има хора, които го правят). Към този момент не е възможно да правим и другите курсове от модулите по градовете.
Искам да си платя днес таксата от 50 лева за изпита, но кодът за плащането ми изчезна някъде, а и как да задам, че плащам за изпит в Пловдив. Така или иначе днес ще платя, ще има ли възможност да ме прехвърлите за изпит в Пловдив, защото при опциите за плащане имах само една възможност и тя беше София и затова кодът за плащането ми е за нея.
Когато платите таксата след 24часа би трябвало да получите мейл за потвърждение.
Здравей,
Ти си записан за курса в Пловдив и плащането ти е променено за изпита, който ще се проведе на 17 януари в Пловдив. Можеш да видиш плащането си в профила (плащания).