[Exam] KPK C# 23 August 2015
Явно аз съм най-нетърпеливата винаги и пускам тема след всеки изпит. Решението, което съм приложила минава нулеви тестове, но не е проверено още в judge.
Много ме затрудни този изпит- с рифлекшън нямам почти никакъв опит и от там ми дойде голямото замотаване и не успях да изчистя всички бъгове.
Първо във Views си бях сложила всички видове View в една папка и докато открия грешката голям зор видях. Изтрих част от съставянето на fullPath и стана.(до голяма степен е свързано с това, че не съм вникнала в условито).
Второ като спазвах правилото за пълно наименуване, бях преименувала всички методи в контролерите с доста описателни наименования какво правят. Да ама рифлекшъна не можеше да ги открие и там загубих ужасно много време(над час). Посе видях, че референциите са им 0 и е можело да се сетя, че се викат с рифлекшън, но късно.
Имам въпрос- гледам много хора са с 16 точки. Имахте ли опит с рифлекшън? Или аз съм пропуснала някъде това обучение или просто вие сте чели допълнително. Единствено в една от изпитните задачи по OOP го бях срещала(май беше ConsoleForum).
Не съм доволна от представянето си и ако имам време ще отида на поправката(дано да е скоро).
Bottleneck не мога да открия- дадох Course да имплементира IComparable. Предполагам ми гърми откъм време CoursesController.All.
Писах набързо някаква документация и единствените тестове които успях да генерирам са с Intellitest.
Ето го и решението ми. Добре дошли са коментарите на всеки, който има време да го погледне.
https://github.com/EBojilova/CSharpHQC/tree/master/Exam/230815/MySolution
Здрасти Елена :)
Тук са тестовете за този изпит, а тук са всички КПК курсове.
ПП. Сега като гледам коментара на Фил - да, съгласен съм. От друга страна и като вече имам идея как работи reflection-а, изпита не е сложен. Ще видим в сряда дали ще има
Здрасти, Асене,
Имах предвид Unit Tests.
:)