Въпрос относно екипен проект по Java
Здравейте,
участвам в екипния проект по Java, получих майл за график на защитите и след това влезнах в сайта на СофтУни за да видя съотборниците си. Проблема е, че директно ми излиза да ги оценявам и нямам директен достъп до контакт с тях, за това ги търсих, чрез търсачката на сайт намерих 2ма, обаче дргурия съотборник има прекалено много съвпадения и не можах да го намеря, а четвъртия въобще няма никакви посочени контакти. Някакви идеи, съвети имате ли?
Поздрави,
Антонио
Би трябвало да можете, но срокът вече мина, може и да има вариант да те включат, но трябва да попиташ или на място при Алекс или по телефона. По-добре не отлагай до понеделник, а звънни и попитай дали може да те включат.
Аз съм онлайн на отворения курс, ако това променя нещата. Очаквах да получа покана по мейл за записване и да ме включат в екип с други онлайн участници, нищо не съм получила обаче :) Не знам дали вече не е прекалено късно, има ли някакъв емейл, на който се пише в такива случай ? Вие кога получихме покана за участие в проекта?
syssboxx мен ме вълнува същият въпрос. Ти получи ли, някакви отговори?
Някой получи ли по-добра информация в последните дни и кой точно трябва да отида да разпитвам утре?
Предполагам повечето записани на отворения курс са за сертификати:
80% от изпит, 5% домашни, 5% оценяване = 90% найстина не виждам как може дори теоретично да се достигне оценката.
Би трябвало да можете, но срокът вече мина, може и да има вариант да те включат, но трябва да попиташ или на място при Алекс или по телефона. По-добре не отлагай до понеделник