За тези които учат online
Искам да попитам, за хората които следят курса online, как става комбинирането в отбори, как въобще ще се организира екипната работа ?
Гледах лекцията, но за online потребителите нищо не се спомена ?
Ще бъда много благодарен да ми обясните, за да мога да участвам активно в курса.
Благодаря предварително и се извинявам ако има отговор на тези въпроси - не намерих във форума.
Благодаря !
Можем ли сами да си изберем темата, по която ще работим от изброените в списъка?
В другата тема лекторите бяха писали, че днес вечерта ще минат през отборите и ще зададат тем - т.е. не си избираме сами какво да правим.
Аз съм front-end и web designer, и за мен ще е удоволствие да си направим отбор - напишете ми някакви контакти, за да можем да поддържаме връзка.
Facebook - Асен Аролски
mail - asenarolski@yahoo.com
Здрасти,
добавих те в екипа тук:
https://softuni.bg/forum/answers/details/21634#answer-21634
Ще се свържем по мейла, като дадат заданието
Привет!
Аз се записах за курса онлайн с малко закъснение и си търся съотборници.
В случай, че някой друг също си търси "другарче", ще се радвма да пише :)
Гала
Здравей,
"Blue Lotus" е името на моя отбор, вчера ми зададоха и тема.
https://softuni.bg/forum/7303/3/crash-course-in-ux-otbori#answer-21602
Ако е окей за организаторите и имаш желание, може да си присаидениш към моя отбор. Предполагам, че ще се наложи да пишем и тук - https://softuni.bg/forum/7303/Crash-Course-in-UX-otbori
Иван
Супер, с удоволствие ще се присъединя! :)
Аз ли да пиша в темата за отборите? Да разменим контакти?
Гала
Привет,
Писах, че сме присъеднявам към твоя отбор :)
Гала
Окей :)
Скайпа ми е cloudskyhigh.
Иван
Здравейте, има ли място за още един мераклия?
Здравей,
добре дошъл си в отбора :)
Ако искаш ме добави в скайп, да разменим повече инфо.
Иван
Добре, ако цъкна бутона че съм съгласен за екипен проект, то ще ме разпредели в рандом група ли, пък другия вариант е от форума да се събера с някой и от другата тема направо да се запиша. Така ли да го разбира. Питам защото се изненадах и аз с това ООП и докат се усетя 4 дена минали. Онлайн форма съм и мисля да взема участие в екипната работа.
На някой да му трябва още един съотборник? Ще се дадвам ако можем да работим заедно! Ако сте от Пазарджик, бонус да можем да работим и на място!
Здравей, още все още ли си търсиш, ако да пиши едно съобщение на mirotonev@gmail.com, ако не да цъкам бутона, че е до утре срока.
Колеги, как става записването с тия цъкания, ако цъкна че съм съгалсен да се запиша, какво се случва ? Да не би случайно да цъкна съгласен съм и да трябва да пътувам до София ? :)
до колкото знам системата от другата академия (която все пак е мислена от същите хора) слага хора с различни резултати на база последния изпит, с идеята да си помагат. Предполагам и тук е така. Аз обаче тъй като съм онлайн, предполагам като теб, няма да мога да се срещам лично да обсъждаме проекта и правим. Затова май по- хубаво от таз тема и в другата да се запишем като отбори.
Здравейте на всички, тъй като гледам че доста хора са писали тука че търсят групи, реших и аз да направя същото :) Ако случайно някоя група се нуждае от 1 човек :) За съжаление съм онлайн форма и до София няма да имам възможност да идвам, но връзката със Скайп или подобни приложения е винаги активана :) Можете да ме намерите по Скайп-а зададен в профила.
Skypa не ти работи. който иска да е в моя отбор да ми пише на iova_dineva@yahoo.com
Задала съм за участите и очаквам тема.
Йова
Това не е Форум за ООП.... а за UX.