Loading...
Lakard avatar Lakard 6 Точки

Как е правилно да се оформи домашното?

Здравейте. Относно домашните аз останах с впечатлението, че за всяко отделно домашно си отваряме един solution и в него подреждаме задачите в проекти - колкото задачи - толкова проекти. Но получих критика за последното си домашно, че ще е по-удобно за проверяване ако всичко събера в един проект! Така ли трябва да се постъпи! Жалко, че няма обратна връзка за коментарите, защото за предишното си домашно получих незаслужен упрек! Проверяващия ми писа коментар, че съм сгрешил и дори ми казваше в прав текст, "че като копирам код отнякъде било хубаво да проверявам дали работи"! Щях да му отговоря, че явно той не е проверил моя код, защото той си работеше безупречно! Да не говорим, че не съм го копирал от друг, защото с преписване човек нищо няма да научи и ще си губи времето. 

Тагове:
1
Programming Basics 01/12/2015 17:46:08
hackthecode avatar hackthecode 55 Точки

Правилно разсъждаваш колега. Правиш един solution и в него лично аз си пиша задачите в формат XX.Задачата. Примерно 01.задача 02.задача и т.н. за да изглежда по-подредено и съответно да е по-лесно за проверяване.

Относно feedback-а наистина би било добре да има някакъв вид по-разширена кореспонденция. В твоя случай щом си сигурен в задачата си, предполагам колегата който е проверявал домашното ти е стартирал друг проект и без да обръща внимание на кода е проверявал изхода от друга задача. За това аз държа да си пиша user friendly съобщения при вход и изход от конзолата за да не стават обърквания.
Просто отбележи коментара като некоректен и ... както казва Кобрата - "Българите сме велик народ - продължаваме напред!" smiley

1
Lakard avatar Lakard 6 Точки

И аз така ги оформям и се получава една голяма папка в нея един sln file  и отделни папки за всеки проект. Достъчно е да се стартира solution- а и всички проекти се нареждат под него за стартиране и проверка.

Дано не се брои за  спам, но относно Кобрата се оказа, че е прав за много неща, които лъснаха сега  след като го понатупаха "непобедимия" Кличко. wink

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.