Как е правилно да се оформи домашното?
Здравейте. Относно домашните аз останах с впечатлението, че за всяко отделно домашно си отваряме един solution и в него подреждаме задачите в проекти - колкото задачи - толкова проекти. Но получих критика за последното си домашно, че ще е по-удобно за проверяване ако всичко събера в един проект! Така ли трябва да се постъпи! Жалко, че няма обратна връзка за коментарите, защото за предишното си домашно получих незаслужен упрек! Проверяващия ми писа коментар, че съм сгрешил и дори ми казваше в прав текст, "че като копирам код отнякъде било хубаво да проверявам дали работи"! Щях да му отговоря, че явно той не е проверил моя код, защото той си работеше безупречно! Да не говорим, че не съм го копирал от друг, защото с преписване човек нищо няма да научи и ще си губи времето.
И аз така ги оформям и се получава една голяма папка в нея един sln file и отделни папки за всеки проект. Достъчно е да се стартира solution- а и всички проекти се нареждат под него за стартиране и проверка.
Дано не се брои за спам, но относно Кобрата се оказа, че е прав за много неща, които лъснаха сега след като го понатупаха "непобедимия" Кличко.