График на поправителни изпити от Fundamental Level прием Ноември 2015 и Дата за изпит за Advanced C#
Забелязах в графика на учебните зали, че през месец Март на 7 и на 9 има поправки по ООП и КПК като пише Fundamentals Sep/Nov 2015. Това означава ли че тези дати за поправка са и за започналите нивото Fundamentals Ноември 2015 или за хорато, които започнахме Ноември ще има други дати след като минем всички изпити? И друго което ми направи впечатление, че изпита по Advanced C# е на 28.02, а пък Advanced C# започва на 08.02. т. е. има само 20 дена. Дата за изпита по Advanced C# грешна ли е, защото по рано пък пишеше 06.03 за изпитна дата?
И мен ме интересуват същите въпроси.
Малко повече информация няма да е излишна.
Здравейте, ще се опитам да разясня малко неяснотите по изпитите доколкото съм ги разбрал аз.
Ноемврийската група сега започвате Advanced C#, който ще свърши 28.02. Тогава ще имате изпит върху него, а хората от септември ще могат да се явят с вас като за тях ще е поправка/повишителен (септемврийската група може да решава и на Java ако иска да си повиши оценката по Java Fundamentals).
Следващите дати за изпити са общи:
И единствено остава вашият изпит по Java Fundamentals и поправката след това, които още мисля че не са определени като дати. Поправете ме ако някъде греша. :)
И аз така ги разбирам нещата, ама нали уж след като мине модула има поправки. И за това се чудех дали важат тези поправки и за нас от прием Ноември или ще има други след като ни свърши модула.
Надявам се да не си прав колега.
Няма да е коректно повреме на курс да имаме поправителна сесия. Така на някои хора могат да се съберът 4 изпита през месец Март без дори и ден, свободен за подготовка за конкретен изпит от поправителната сесия.
И без друго от началото ноемврийската група тръгнахме отзад напред. Сега и това остава...
Така е, прав си че не е правилно, но ми се струва, че така са го замислили, дано греша и да направят вашите поправки след като минете останалите курсове.
Ще е добре ако някой от екипа се включи тук и даде малко информация.
Здравей, аз съм от групата, която започна ноември и се явих на 28.02 на Advanced C#, искам да отида и на 13-ти, но изпитът не ми излиза в падащото меню за заплащане и не знам как да процедирам.
Понякога се случва това да пропускат да пуснат на всички групи плащането за поправка. Можеш да се свържеш с Алекс или направо на място да й кажеш и ще ти приеме плащането. Не мисля че ще има проблем. А ако не, според мен близките дни ще пуснат и менюто за заплащане на този изпит.
Благодаря много, записах се.
Искам да попитам още нещо, малко странично, съжалявам, ако вече е обсъждано, но не можах да намеря отговор.
Взима се оценката от последната поправка или най-високата оценка до момента?
Благодаря предварително!
Здравей, винаги се взима най-високата оценка. :)