Запитване
Здравейте!
Много, много отдавна съм програмирал на старите машини на Диамс ,ако се не лъжа.Сега съм се записал за начален курс С# Всичко сега се е промени.Да не ми се смеете ,ако въпросите са глупави.Въпросът ми и ,за да програмирам на някъкъв език естествено трябва да знам командите, но самия език трябва да бъде инсталиран на копютъра.Как става това-аз ли трябва да го сваля или има линкове.Ако искам да смятам сложен математически израз с коренуване, степени с дробно число/не цяло/ и така натък със стъпка на променливата много пъти сигурно трябва един език.Ако е дизаин на уеб-страница друг.Та така как да имам езика на компютъра.Дане ве затруднявам, ако ми отговорите съвсем накратко, само да си изградя обща представа.
Димитър
мисля че и аз трябва да отгожарям така ...ама няма как мн.добър отговор
продължавай така машино след малко ще пита ......и аз за това как да отворя прост клас static void или кое може да изкара проклетата HELLO WORD
HELP
Мога да ти дам няколко урока по отговаряне във форум.
Викторе, не разбирам какво искаш да кажеш, но не ти прави чест.
Аз още не съм виждал static void class.
Коментарът ти наистина много прилича на заяждане или дори по-крайното злоба. Няма нищо срамно човек да пита всичко, което не му е ясно
независимо на какво ниво е въпросът му. Самият факт , че човекът иска да научи нещо и се опитва да продобие нови умения и знания , заслужава
уважение. На теб приятно ли ще ти е ако по-напредналите от академията или някой опитен програмист започне да ти задава по такъв начин въпроси ,
че те накара да се чувствам като глупак или да се опитва да те унижи по някакъв начин. Дълбоко се съмнявам , че ще ти хареса. Затова си мери малко
приказките и вместо така да критикуваш , вземи си оправи поне малко от малко правописа, че е по-лесно човек да си реши домашната отколкото да
анализира половин час какво искаш да кажеш.