Никаква информация след изпита.
Здравейте, по заглавието се вижда че искам информация. До кога се плаща фундаментал левел. И трети ден нямам оценка. Кога ще ги получим.
Здравейте, по заглавието се вижда че искам информация. До кога се плаща фундаментал левел. И трети ден нямам оценка. Кога ще ги получим.
Аз се явих на 17.01 а мейл с инфо за следващо ниво и оценка получих на 22.01. Срокът за плащане беше повече от месец след това.
Казвам го само информативно, че явно отнема 4-5 дни да оформят нещата.
Срока за записване и плащане на следващия фундаментал е 01 март. Когато те оценят ще ти пратят мейл с инфо какво следва :)
Не знам дали с изпита от 20.02 ще се стартира следващо ниво на 07.03.
Най-малкото няма да имат време да кандидатстват за стипендия и ще имат по-малко от седмица да заплатят нивото, а ние имахме месец и половина.
В мейла ще пише, както е казал колегата :)
Благодаря за отговорите. Просто мислех че понеже всичко се извършва от система и затова ще стане по бързо.
Аз се явих на 21.02. и бях писал дни преди това на Уни-то да ми отговорят ако взема изпита кога ще почна Fundamentals - отговора беше 7 март .
По-скоро точно това е идеята на 7-ми март да започне фундаменталс. че да се съберат повече студенти, включително изпитаните през февруари.
А аз да Ви пoпитам, колеги някой знае ли fundamental нивото с кой курс ще започне, защото аз подучух първо с Advance C#, a после с Java?
С "Java Basics", следва "Advanced C#", след това "ООП" и накрая "КПК".
Java fundamentals--> c# advanced--> oop--> kpk
Благодаря за информацията, колеги!
В момента аз съм в миналия випуск и караме Advanced c#, в неделя на 28.02 имаме изпит, след което на 7.03 започваме Java, предполагам и вие с нас започвате, на вас това ще ви е първия курс от фундаменталс на нас последния, така че като мине Java ние отиваме в следващото ниво а вие сами продължавате с фундаменталс, доколкото видях залите, Java ще е в понеделник и сряда, и петък ще има Teamwork and personal skills, това ще е 2рия курс който ще караме успоредно с Java-та и така ще завършим.
Това не бива да е така ако сте минали ООП, но най-вероятно ще е :)
Ние минахме ООП, КПК, но випуска преди нас беше тези курсове с нас, след КПК те завършиха защото преди това бяха минали през Advanced C# и Java, ние продължихме към Advanced и сега с вас караме Java и завършваме и най вероятно по някое време в последните ви курсове ще влязат нови, както вие сега при нас от 7ми.