Тестова система
Здравейте,
забелязах, че в менюто на сайта се появи нов линк "Тестова система". Може ли някой да обясни за какво става въпрос? Благодаря ви предварително.
Не, че искам да досаждам, но наистина ми е любопитно.
Освен да се опитаме да декомпелираме приложението и да видим какво се случва :)
UP
@nakov,
Разработваме тестовата система с цел да има възможност на някои курсове да правите тестове по изучавания от вас материал. Това е desktop клиента на системата. Ще има и уеб клиент, който ще обявим, като сме готови. :)
Благодаря.
Звучи доста интересно.
Благодаря за разяснението
Благодаря за отговора, очакваме новата система :)
Има още работа като гледам, но изглежда интересно :) Добре ще е да се направят контроли за интерфейса (затваряне, минимизиране, преоразмеряване), че в момента заема целия екран и друго не може да се прави преди да се излезе с Alt + F4, което дори за експериментално приложение се усеща като сериозна липса.
Това е идеята! ;) Прави се с цел да не може някой да минимизира и да провери верния отговор в нета. ;)
В такъв случай каква е всъщност идеята? Аз досега не съм бил на изпит в СофтУни, който да забранява ползването на интернет. Звучи като система за тестове тип quiz, което е доста нетипично за университета.
Междинни тестове с цел проверка на текущото ниво на студентите. :)
Напомня ми на Telerik и изпита им по HTML. Подобна система беше, логваш се и само този прозорец ти е на екрана и нямаш разрешен достъп до интернет. 20 въпроса за около час беше доколкото помня. :)