Онлайн или редовно?
Здравейте колеги! Прави ми впечетление, че повечето активни в форума имат доста опит с този материал, а пък при решаването на домашните след лекциите ми се струва, че хората са напълно начинаещи. Любопитно ми е колко от вас смятат да се запишат онлайн и колко присъствено. Аз лично съм гледал доста видео уроци и имам бейсик знания по горе долу всички курсове, но смятам да се запиша присъствено за да мога да ги обогатя, а Вие какъв опит имате, от къде, и за каква форма ще кандидатствате ?
На мен лично беше много полезен, със споделеният опит и размисли. За жалост аз не мога да се концентрирам сам в къщи да отделя толкова време в решаване на задачи(може би нямам самодисциплина :( )
Напълно подкрепям мнението ти и много се двоумя какво да запиша, защото и на мен ми е по-лесно и бързо сам вкъщи да уча и да решавам, но доколкото разбрах ще се чекираме за лекции и тн и това ще ни смъква резултатите ако не ходим. От друга страна пък не искам да се лишавам от облагите на присъствените студенти.
Tr00peR Ако си сигурен че ще изкараш отличие нищо не може да те бутне както се казва..
Много добре синтезирана информация, благодаря!
Ако не е неудобно би ли споделил защо напусна Телерик и се прехвърляш в СофтУни? Питам чисто информативно, защото нямам почти никаква информация за Телерик.