Домашни след Coding 101 ???
Здравейте, някой може ли да помогне с нещо, от Февруарската група съм .. започнахме втората част от BASIC левела (след междинния изпит) Типове данни и методи беше лекцията ни в Неделя, но нямаме домашни (текстов файл) само презентацията ... гледам, че и Януарската група няма ... В презентацията има задачите, както и решението им .... а и условиете е написано с 1 ред ... Какво се случва ?
Здравейте, ще използвам темата да попитам, сега има ли срок за решението на задачите за домашно, защото по няколко причини малко изоставам с лекциите. Въпреки, че доколкото знам за онлайн домашните не се взимат за крайната оценка. Нека някой ме поправи, ако греша.
Поздрави!
Мисля, че за тази седмица няма срок за домашните. Вероятно от следващата ще важи това правило да се предават домашните до петък вечерта. Иначе мисля, че 5% от оценката е писане на домашни, ако не се лъжа ?
Здравей :) Аз съм от януарската група и мога да ти кажа, че откакто съм тук няма определени срокове за домашни и такива неща. ... просто когато имаш време
влизаш в https://judge.softuni.bg/ цъкаш Contest -> Programming for beginners избираш си тема и почваш да работиш като под това имам предвид решаване на задачи и си вземаш точките.