Кандидатствай за университет-партньор???????
Здравейте, беше ми казано че ще има презентация на университетите партньори по време на някоя от лекциите или че поне ще ни информират за кога и къде ще се проведе тази презентация.
Може ли повече информация да знам дали да разчитам на тия партньори или да си търся друг университет. В профила даже излезе графата за избор кандидатсвай за университет парньор но като нямаме информация за това как да кандидатствам.
Питах момичетата от рецепцията и ми казаха че ще направят презентаци на вузовете. Аз съм де надочила към един но това което гледах преди време беше за 2014-2015 год а на мен ми трябва за тази. Исками се и да разбера какво ще се признава сега след като се сменя програмата и става на СофтУни 3.0... смятам че щом са правили такава презентация преди год за вузовете няма да е лошо да се направи и сега и да ни се обясни малко от СофтУни....или греша
Ключовите въпроси са кои изпити от Софтуни на кои изпити от програмата на съответната специалност на ВУЗ-а отговарят и съответно колко кредита ще бъдат признати след задължителната програма на Софтуни. От това зависи крайната цена на дипломата, която ще придобием от ВУЗ-а партньор. Допреди месец тези неща не бяха още уточнени, въпреки, че някои от нас вече са вложили една сума за такси и изпити към партньора и започват да се явяват на изпити и имаше ОГРОМНИ разминавания между предоставената информация и реалността. Много се надявам вече да има някаква конкретна, точна и актуална информация!
Привет,
аз съм студентка в университет - партньор, и мога да споделя, че на нас представянето ни го правиха непосредствено преди самото кандидатстване/записване за ВУЗ-овете, което е само септември месец. В профила тогава ти излиза опцията за кандидатстване за университет - партньор.
На мен вече ми излиза за кандидатсване но нямам достатъчно информация за да знам дали да се записвам или не
Ами както ти казаха, питай направо хората в контакти :) Специално във ВСУ мога да кажа , че са отзивчиви, ама се обади по телефона - не знам ти към кой си се насочила. Имаш време до септември така или иначе. Май само МТМ колежа записваха по-често от веднъж годишно, ама може и да те подведа