Поправка на изпита
Здравейте :) Искам да попитам кога ще бъде поправката на днешния изпит ? Благодаря
Здравейте :) Искам да попитам кога ще бъде поправката на днешния изпит ? Благодаря
Имам един въпрос на Coding 101 получаваме ли кредити и оценка или този изпит е само за прием?
И още един въпрос това с бонусите като предаване на домашни в judge ходене на всички събирания на ментора ще се имат ли в предвид или вече не важат ?
Ако се дават кредити и оценки за coding 101 кога би имало отново изпит?
Мисля че Coding 101 е само за прием, а кредити дава programming basic
Благодаря за отговора!
Ако е така няма да има смисъл да ходя на поправка на coding 101 където имам 450/600 защото дне изкарах 450/500
И все пак изчакай някой колега да потвърди това, което написах за всеки случай, За да не съм се объркал и да не те подведа без да искам.
За мен е логично Кодинга, който стана приемен изпит да не дава кредити, а programming basic ,който е първи от Tech модула, той да дава, но знае ли човек
Изчакай и други мнения за всеки случай.
А някой има ли представа как стоят нещата за сертификатите. Знам че трябва да имаш оценка над 5. Колко сертификата можеш да изкараш общо? Три ли са:
Може и повече ако се запишеш в незадължителни курсове.
Колеги, един приятел(от мартенската група) вчера, на Coding101 бая се беше притеснил, като за първи изпит и почти нищо не успя да направи. Някой има ли инфо, дали ще имат втори шанс скоро, или чак септември?