Мартенска група
Дочух, че мартенската група можем да влезем само с Coding 101 изпита, който положих вчера и изкарах 400/600 точки. Не съм се явявал на Programming basics изпит. И тъй като никой във форума не пояснява групата си, въпросът ми е следния. Влязъл ли съм или не и мога ли да запиша вече Tech Module, и трябва ли да получа някакъв email с информация? Благодаря предварително.
Той е взел Бейсикс.Следващият изпит който ще държи ще бъде след първата част на Tech modula, който ще бъде същия като този в неделя сутринта.
До колкото разбрах малко повече ще се разгърнат нещата, може и да греша, извинявам се ако подвеждам.
Ами по едно време се появи някаква програма, и единствената разлика с това което караха януарската и февруарската група, беше една лекция за git
Първото което ще учим в Tech Module e C# Fundamentals - Advanced C#, тоест Programming Basics - Продължение и изпита ще е малко по сложен!
Къде го прочете?Аз на всякъде гледам, че ще учим същото което февруарската и януарската група учиха.
https://softuni.bg/forum/9162/moduli-v-softuni-3-0#comment-35035
@vanskie - Да, приет си. Ще получиш имейла в най-кратък срок.
@gadjov - Общо взето си прав. Ще имате повече време за упражнения и някои неща са разделени на 2 теми. Има само 1 нова тема за GitHub, Debugging, Searching.
@borislav9212 - Там става дума за професионалния модул C# Web Dev, не за Tech модула. Материала от професионалните курсове не се припокрива със Tech модула. Tech модула служи за ориентация коя платформа ви харесва най-много, след което записвате съответната професия. Следователно, за да започнето професионалните модули ви трябват знанията от Programming Fundamentals (стария Programming Basics), който сега е част от Tech модула.
Мерси за поправката,не съм разбрал както трябва. А да попитам на коя дата ще е поправката на Programming Basics в Tech Module.
Благодаря предварително