Loading...
vanskie avatar vanskie 0 Точки

Мартенска група

Дочух, че мартенската група можем да влезем само с Coding 101 изпита, който положих вчера и изкарах 400/600 точки. Не съм се явявал на Programming basics изпит. И тъй като никой във форума не пояснява групата си, въпросът ми е следния. Влязъл ли съм или не и мога ли да запиша вече Tech Module, и трябва ли да получа някакъв email с информация? Благодаря предварително.

Тагове:
0
Programming Basics
gadjov avatar gadjov 115 Точки

Вие не сте взели материяла за басикса, така че не се притеснявай и щом като си взел кодинга с > 300 значи си вътре и след това ще държиш изпит по басикса, който до колкото разбрах, ще е малко по разширен от този на 24-ти. 

2
ViPeRsA avatar ViPeRsA 189 Точки

Той е взел Бейсикс.Следващият изпит който ще държи ще бъде след първата част  на Tech modula, който ще бъде същия като този в неделя сутринта.

0
gadjov avatar gadjov 115 Точки

До колкото разбрах малко повече ще се разгърнат нещата, може и да греша, извинявам се ако подвеждам. 

0

Ами по едно време се появи някаква програма, и единствената разлика с това което  караха януарската и февруарската група, беше една лекция за git

-1
borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

Първото което ще учим в Tech Module e C# Fundamentals -  Advanced C#, тоест Programming Basics - Продължение и изпита ще е малко по сложен!

0

Къде го прочете?Аз на всякъде гледам, че ще учим същото което февруарската и януарската група учиха.

0
simeon10 avatar simeon10 218 Точки

@vanskie - Да, приет си. Ще получиш имейла в най-кратък срок.

@gadjov - Общо взето си прав. Ще имате повече време за упражнения и някои неща са разделени на 2 теми. Има само 1 нова тема за GitHub, Debugging, Searching.

@borislav9212 - Там става дума за професионалния модул C# Web Dev, не за Tech модула. Материала от професионалните курсове не се припокрива със Tech модула. Tech модула служи за ориентация коя платформа ви харесва най-много, след което записвате съответната професия. Следователно, за да започнето професионалните модули ви трябват знанията от Programming Fundamentals (стария Programming Basics), който сега е част от Tech модула.

0
borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

Мерси за поправката,не съм разбрал както трябва. А да попитам на коя дата ще е поправката на Programming Basics в Tech Module.

Благодаря предварително

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.