Photoshop for CV
Здравейте хора :)
Първо искам да попитам ..
Някой тук да е използвал Фотошоп за да си създаде по малко по красив начин CV-то?
Днес ми доиде странната идея да създам група във фейсбук и да предлагам изработка на нещо такова. Не съм много сигурна дали ще има особен интерес защото, това е нещо което предимно хората в ИТ сектора може би биха искали, а те са два типа: такива които знаят много, но не им трябва красова за впечатление и такива които са начинаещи и малко различен вид би им донесъл допълнителни точки.
Първоначалната ми идея беше да бъде срещу заплащане, но някак си се отказах тъй като все още не се чувствам достатъчно напреднала с материала, а пък ми се иска да правя нещо такова.
Бих искала да знам какво е вашето мнение .. използвали ли сте го? Правилно ли е изобщо? :Д
Ако бяхте вие .. бихте ли си поръчали нещо такова?
Ще се радвам да получа вашите отзиви. :)
Здрасти :)
Радвам се че предложи помощ .. по принцип съм останала с впечатление че повечето хора в сферата на компютрите са злобни и не споделят много много знанията си :D .. ама и тях ги разбирам .. все пак сами са се оправяли и учили и ей така на готово да дават .. :)
Иначе .. до момента мога да покажа само моето СиВи и ще се радвам на препоръки, забележки и съвети, наистина!
https://my.pcloud.com/publink/show?code=kZP5nmZXrb6V8WFKHQb7Wt9L4dpxh7I5fFk
Това е линка, за момента имам 2 странички, като мисля да включа и допълнителна информация за образованието, защото от доста време не съм го обновявала.
Като цяло за сега черпя информация от примерни резюмета в интернет, от един харесам нещо .. от друг харесам нещо .. и така. Но предполагам че с практиката .. след време човек научава похвати и инструменти, с които след време да направи нещо от себе си.
За платфовмата, която ми изпрати .. доста добре изглежда. Със сигурност ще я изпробвам! Благодаря ти!