Срок за решаване на домашните в Judge-a
Здравейте,
онлайн студент съм. В момента карам курса C# Advance и, тъй като домашните се предават в Judge-a исках да знам дали има срок за предаване? Тези, който сме онлайн, предполагам имат работа и не винаги разполагат с достатъчно свободно време да пишат домашните. Става въпрос дали ако ги пишем с някакво закъснение ще има спирачка за явяване на изпит. Понеже имам седмици, в който съм доста зает и такива, в който имам достатъчно свободно време да обърна внимание на повечко лекции. Смятам, че дори и домашните да се пишат до една седмица преди изпита това по никакъв начин няма да значи, че дадения студент не се е упражнявал или е пренебрегвал занятията. Все пак е важно до края, преди изпита да си упражнил целия материал и покажеш това на изпита.
На една лекция не казаха ли, че срока за всяка тема ще е седмица и половина?
Т.к. всеки можел в последната седмица да пейстне всички задачи.....
Хай. Специално питах тук във форума за това. Ето официален отговор от Иван: https://softuni.bg/forum/9700/uprajneniya-za-onlayn-studentite. Т.е. края на курса.
Това за срок от седмица и половина и аз го бях чул. Беше ми интересно, какво се случва ако закъснееш. Сега се сетих, че сигурно няма да има проблем, но няма да вземеш допълнително точки за оценката. Никъде обаче не чух какъв ще е процента за създаване на оценката от курса. Преди оценката от изпита за онлайн студенти беше 100 %. Сега така ли е ?
Иван ясно го е казал. Дата на предаване на упражнения - преди изпита. Оценка = 75% изпит + 10% упражнения в джъдж + 10 % екипен проект + 5% лаб + бонуси от форума.
Оценката която се формираше от 100% за онлайн студентите е само за Programming Basics.